Dagdrömmar och skola

Just nu sitter jag med musik på workshop och försvinner in i min egna lilla värld. Allt från att sitta utan utrustning på hästen och bara galoppera ifrån alla slags problem. Bara kunna rensa huvudet och inte behöva tänka på något annat. Hur härligt vore inte det? Bara sitta där på hästryggen och känna en "frihetskänsla".. Varför ska man ens gå i skolan? Sådana tankar får jag nu, ihop med mina dagdrömmar. Hur kan man ens vilja sitta här och jobba? Människor som ger en dålig energi eller helt enkelt tar en hel del ifrån en. För det mesta är det ganska hög ljudnivå här och i värsta fall ska folk försöka överrösta varandra. Varför i hela friden vill man göra det? 
 
Självklart finns det svar på dessa frågor. Som att man t.ex går i skolan för att få jobb och en bra framtid. Samt att de överröstar varandra för att få uppmärksamhet eller så. Men det jag menar är att varför ska man egentligen vara här? När man lika gärna kan sitta på hästryggen och mysa eller vara i stallet och andas in stalldoften. Just nu skulle det vara värt så mycket mer än något annat. 
 
Men som sagt så är man i skolan av en anledning.. Tyvärr. Utbildning hit och arbete dit. För tillfället är jag väldigt skoltrött. Pollensäsongen är mitt i det värsta och jag blir bara hängigare och hängigare. En förskylning på det -jättekul! 
 
Det spelar ingen roll hur mycket jag drömmer mig bort just nu. Skolan måste ändå skötas och nu går jag tillbaka till plugget. Släppa alla tankar och pugga effektivt den sista timmen. Efter det, då får jag åka hem och mysa med vovvarna. Jag får fortsätta att dagdrömma lite senare. Men just nu ska jag fokusera lite extra på engelska och svenska. 
 
Nu ska vi se om jag lyckas tänka bort allt och bara plugga. 
 
Drivet avgör hur långt man ska komma. Så nu kör vi!! :D