För trött för att skriva

Igår kväll hade jag tänkt skriva om dagen. Men gissa vad.... Jag somnade tidigt och vaknade inte förens 10 minuter innan frukost. Så det blev lite brottom då. 

Under dagen igår så fick vi göra lite olika sysslor. T.ex hänga nytvättade täcken, kratta och mocka i Active Stable och titta på träningar. Fälttävlanslandslaget tränade även igår. Fast då var det i hoppning för Maria Gretzer. Sjukt kul att höra och se olika övningar! 

Utöver det så fick vi även rida litegrann. Det blev då en sväng ute i skritt och trav. Jättehärligt att få sitta på hästryggen igen. Det var ju trots allt i lördags jag red sist. Vilket var på Nougat för Emma Mattisdotter. Det gick (i lördags) jättebra och vi jobbade på sidvärtes, att korta ihop/samla galoppen lite och travökningar bland annat. Nougat var jättefin och jag fick en bra känsla under passet. 

Åter till Flyinge...
Idag så har vi under förmiddagen mockat i Active Stable och sprättat upp loggor från 14 stycken täcken. Sen skulle vi även få ta med varsit täcke hem. Dock har jag ingen häst att lägga det på, men jag får väl spara det eller ge bort det till någon helt enkelt. Efter det gick vi till Stora ridhallen och tittade på en till träning. Då var det fälttävlanslandlsaget som hade hoppträning även idag för Maria Gretzer. De red igenom en bana och fick jobba med det som behövdes. Jättekul att lyssna och se på hur dem löser "problem". 



Nu är det lunch och jag proppar i mig min pastasallad med kyckling, sesamfrön och solrosfrön. Gott! Sen när lunchen är över så ska vi samlas i Körstallet för att sedan dra ut på en till ridtur. Hoppas på att det blir lite galopp också, haha! Det är, by the way, jättefina ridvägar här! :-)
//Filippa