För långa vilodagar

Trots att jag var och red igår, så är längtan efter hästarna väldigt stor. Ofta har jag inte mer än två vilodagar mellan varje ridtillfälle, men det är alldeles för mycket enligt mig. Helst ska det va minst 2 hästar om dagen! 😉
Dagen idag skulle jag säga ha varit väldigt lång. Men imorgon är det dags igen. Då ska jag rida två hästar -Dorado och Bruno. 

Det blir nog bara ett lugnt pass vardera. Dorado var väldigt dryg sist. "Rädd" för en hel långsida och ena kortsidan, riktigt fjantig och jobbig. Inget han vanligtvis är på ridbanan. Men han hade väl mycket energi + att det blåste ute. I don't blame him. Så det blir nog bara lite lugnt/roligt arbete med han. 
 
Bruno var på tävling idag. Så han är säkert lite trött i kroppen.. Det blir då lite jobb i lägre form för att hitta ett bra stöd (utan att han blir tung, givetvis) och en bra känsla. Vi får se hur dagsformen är hos båda hästarna och även på mig. Detta är sista ridpasset på hemmaplan innan jag drar iväg på busigheter under onsdag och torsdag. Mer om det sen, en sak i taget! Nu laddar jag för morgondagen. 

 
Igår gick även min ena stövel sönder.. Väldigt jobbig timeing, då jag verkligen behöver dem på torsdag. Men vi lämnade in dem på lagning idag och får hämta dem imorgon -vilket va perfekt! 👌🏼

Kram på er!! 🤗