Duktiga jag

I förmiddags red jag S igen. Försökte jobba lite med att få han kvickare och mer på hugget. Med andra ord massa tempoväxlingar. Det gick bra och jag är nöjd överlag. Fick även till det där bytet från vänster till höger i galoppen. Det måste vara så att jag har varit otydlig i mina hjälper. För idag när jag försökte vara övertydlig med vikten och när vi skulle göra bytet, gick det bra. Gav beröm och gjorde inget mer byte efter det. Avslutade istället med en bra känsla.

By the way, så va galoppfattningarna mycket bättre idag! Jättehärligt! Bara att fortsätta jobba honom till att bli en lite kvickare häst..
 
En trött S efter passet.. ✨

Sen under dagen har jag pysslat runt lite här hemma. Gjort lite sysslor och tagit det allmänt lugnt. På kvällen fick jag ett ryck och drog ut för att träna. Joggade kanske 1.5km och körde sen på lite styrkeövningar. Har laddat ned den här appen 7 minute workout, "Seven". Testade den idag och tyckte det funkade ganska bra. Ska använda den fler gånger framöver -speciellt när jag tappat inspo på övningar man kan göra. Hehe.. 
 
Men det var iallafall ett lagomt träningspass där jag vart mör, men inte så att jag kommer få träningsvärk. Får köra lite hårdare på nästa pass istället. Så jag får riktigt ont i kroppen! 😆💪🏼
 
 
Å sen lite jordgubbar på det. Perfekt 👌🏼