Sluta aldrig

Efter en lång period från riktig ridning och träning, är jag nu påväg tillbaka. Min styrka måste bli 10 gånger bättre och all känsla och teknik måste tillbaka. 

Jag skulle inte säga att det blir en jättelätt väg tillbaka till den ryttaren jag var. Men nu vill jag komma tillbaka ordentligt och sen utvecklas mycket mer.

Men om jag nu vill det, så krävs det såklart mycket. Jag måste verkligen bygga upp min kropp och få bättre uthållighet och styrka. Jag måste ju kunna orka att rida, så jag slipper de begränsningar som kommer när jag inte har konditionen. Styrkan krävs ju faktiskt inte bara i ridningen, utan även i stallet och i många andra situationer också.

Just därför.. Har jag nu bestämt mig för att ta tag min träning. Det krävs ju som allra minst att endast ut och gå i raskt tempo -allt man gör (i rörelseväg då) tillför någonting iallafall. Men det kommer till en början kanske bara bli att jogga någon gång i veckan, sedan kommer det ju successivt att öka

Vill man någonting tillräckligt mycket, gör man allt för att lyckas. Det är bara att ta tag i det och göra det! Oavsett hur jobbigt och krävande det är. Det är bara att kämpa vidare. Trots att det ibland blir en del motgångar. Med andra ord -kämpa! 


Det är bara att göra skiten så är det klart sen!