Billy-mys & årsmöte

Idag var det en riktigt lugn dag. Vaknade sent, gick runt här hemma och gjorde i princip ingenting. Duschade och klädde på mig. Åkte ner till Wilma då jag skulle få skjuts av dem till US årsmöte på NARK.

Det gick fint på mötet! Dock har jag valt att avgå då jag vill kunna lägga mer tid på skolan och hästarna. När jag satt och antecknade på mötet, slog det mig.. Jag kommer sakna dem i USS så sjukt mycket! Vi har haft jätteroligt tillsammans och det finns många minnen att titta tillbaka på. Men jag kommer självklart inte lämna dem så lätt. Behöver dem hjälp på någon aktivitet -så finns jag. Men det kommer ändå vara tråkigt att inte vara en del i allt det där roliga. 

När årsmötet var klart skulle det nya USS ha ett möte. Vilket gav mig tid till annat. Självklart gick den stunden då till min busponny Billy. Klubbens (bland andra) trogna ridskoleponny som har varit där i ungefär 8-9 år nu. Billy var min första riktiga medryttarhäst och jag var så lycklig när pappa kom hem med den överraskningen. Jag kommer ihåg att han la fram papprena till mig och vi pratade lite. Vi fyllde i dem och sen kunde jag inte sluta le på hela kvällen. Eller rättare sagt flera dagar. Jag var så lycklig då! 

Min första förälskelse som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta. Vilket låter fjantigt - jag vet. Men det är sant. Han är den jag känner mig trygg hos. Underbaraste Billy :)