Tråkig nyhet

På den senaste tiden har jag ridit en häst, som vi kallar Torre här hemma. En riktigt rolig häst i ridningen när allt klaffar. Han har sjukt med energi och är väldigt känslig. En häst som jag har lärt mig en hel del på, med ägarens hjälp och kunskap. 
 
Igår när jag var där, hade ridit och skulle till att åka.. Då möter vi ägaren på gårdsplanen och vi snackar lite. Sen kommer det fram att han har sålt hästen, vilket kom lite som en chock. Så igår kväll åkte han till sitt nya stall och ska vara där på prov i en månad. Men det lät som att det var rätt personer osv, så han kommer säkert bli kvar där. 
 
Men det är riktigt tråkigt måste jag säga. Dels för att vi precis har börjat lära känna varandra ordentligt. Men också för att precis samma sak har hänt mig flera gånger nu. Att jag har ridit en häst under en tid, sen börjar det gå bra och då säljs den. 

Kanske borde man på något vis se det lite positivt iallafall? Jag vet inte. Men det är fortfarande tråkigt att jag blir av med hästar när det börjar gå bra. 

Sen förstår jag givetvis ägaren i hans val och att det är jobbigt för han med. Jag är trots allt uppvuxen med att djur köps och säljs. Så jag är van. Man kan inte behålla allt. Allt har sin tid. Ibland kanske man inte har något annat val heller. Med tanke på ekonomi, tid eller någon annan orsak. 

Så nu när Torre inte är med i bilden, kan jag istället lägga lite extra tid på Dorado. Ser fram emot att rida han mer och förhoppningsvis rida lite för tränare osv. Jag tar med mig känslan och tänket jag fick på Torre.  Då jag tror att det är riktigt bra att ha i bagaget och plocka fram när det behövs. 


Tråkigt, men sånt är livet. Det är bara att gå vidare och kämpa på! Så lätt ger jag inte upp 💪🏼

Kram på er!! 🤗